sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Tiikeritalja


Tällaisen upean tiikerintaljan ostin Hannalta (hannajaleijona). Talja etsii hieman vielä paikkaansa, mutta näyttää vietävän hyvältä.

sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Mummoswap 2

Meillä oli NKE-listan kautta Mummoswap 2 -vaihto, jossa osallistujia seitsemän. Itse tein mummolle alushousut ja rintaliivit sekä kauppakassin, johon pakkasin alusvaatteet. Anne oli tehnyt perheraamatun, Marja vihkikuvia kehyksissään, Nanna alushousut ja lukulasit, Lissu kaksi räsymattoa ja ET-lehden, Saana karamellikulhon karkkeineen ja TH Kiss Kiss-karkkeja rasiassa ja kulhossa.
Tässä vielä lähikuva TH:n upeista karkeista ja rasiasta, kun eivät näy kunnolla tuossa yhteiskuvassa. Uskomattoman pieniä ovat - aivan oikeassa mittakaavassa.


Koska lähetin muiden paketit eteenpäin, niin sain kiitokseksi näin hurjan paljon kaikkea kivaa. Saanalta pitsiä, koruosia ja peilejä, Nannalta alushousuihin sopiva aluspaita ja upea kissa, Lissulta kaunis kranssi, Marjalta karkintekomateriaaliksi paperiliittimiä ja lisäkehyksiä, TH:lta arkillisen kiiltokuvia, puikot ja lankakerän, työkaluja ja vadeiksi sopivia koruosia ja Annelta upeat lukulasit, joissa linssitkin, kuten Nannankin lukulaseissa. Kiitos osallistujille!