perjantai 23. toukokuuta 2008

Peilipöytä


Yksi suosikkihuonekaluistani on tämä itse tekemäni peilipöytä, joka on kylpyhuoneessa.

6 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Onpa kiva kun pääsee taas kommentoimaan. Tuolla yahoossa kun ei ole edes saanut pitkään aikaan oikeita postauksia millään auki. Upeita ne sun virkkaukset. Mistä ihmeestä olet saanut 0.4 virkkuukoukun??

Maria kirjoitti...

ai niin.. päivitätkö muuten tuonne blogilistalle myös tän bloggerin osoitteen niin saan suosikkilistalla heti tiedon päivityksistä? :)

Nasu kirjoitti...

Siihen mä oikeastaan eniten kyllästyin Yahoossa, että itse ei pystynyt eikä muutkaan sitten kommentoimaan kuin satunnaisesti. Yksi blogin pitämisen pointteja mun mielestä on, että saa palautetta ja saa antaa palautetta muille. Käynkin heti päivittämässä tiedon blogilistalle. Koukun olen tilannut Doloreksesta tai aika vähän siinä on enää koukkua tuossa koossa :)

terhipäivikki kirjoitti...

Moi!
Kiva, että siirryit bloggeriin. Lukijankin kannalta toi yahoo on tosi hankala. Täytyykin heti laittaa blogilistan suosikkeihin :-)

wooper kirjoitti...

Hei Nasu, ja tervetuloa blogilistalle! Tai siis oikeastaan tervetuloa pois Yahoosta. ;D Yahoon blogeja en ole jaksanut seurata listan kautta kun niistä tulee järkyttävät määrät haamupäivityksiä. Tosi hienoja juttuja olet tehnyt, ja tuossa kampauspöydässä nuo tiimarin puukuviot eivät näytä tiimarin puukuvioilta. :D

Nimetön kirjoitti...

Todella kaunis peilipöytä!