keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Markkinaostoksia
Ostoksia Nukke- ja Nallemarkkinoilta Helsingissä.

4 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Kiva että muutit blogisi kommenttijärjestelmän :D Mulla on monta kertaa käynyt niin, että olen kirjoittanut kommentteihisi pitkän tarinan ja sitten en olekaan saanut sitä läpi...

Hienoja massailuja! JA virkkaamasi liinat ovat mieletömiä! markkinoilla niitä ihailin, mutta rahat oli joi loppu, joten seuraavaan reissuun jäi ne ;D

Tiina kirjoitti...

Hienot ostokset!
Mulla oli rahaa vielä tässä Nasun pöydän kohdalla, mutta Larissalta en voinutkaan enää ostaa mitään :-( . En olis sitten saanut Eijan kirjaa ... Onneksi olin tehnyt Krisselta ennakkotilauksen - ja siis maksanutkin sen.
Ja noita koreja en huomannut! Parissakin blogissa niitä on esitelty. Taisin jutella LPR:n porukoiden kanssa liikaan enkä katsonut tarjontaa.

Tiina kirjoitti...

Ai niin: toistaiseksi sulta ostamani liina on kirjanmerkkinä, siinä Eijan kirjan välissä. Sopii oikein hyvin aiheeseen ja sitä voi aina välillä sitten ihaillakin. :-)

eija kirjoitti...

Kivat ostokset - näköjään hankit tuon kattokruunun aihion - siitä tuli mieleen, että jos tulet meille kurssin ylimääräiseen kertaan, olisin iloinen jos neuvoisit minua tuon aihion käytössä - minulla siis on se, mutta en ole osannut aloittaa ;)