torstai 9. huhtikuuta 2009

Ruokasali

Ruokasali alkaa vihdoinkin olla oikeassa asussaan. No ikkuna ja väliovi puuttuvat ja verhot ja katto- ja jalkalistat, mutta sisustus siis alkaa olla valmis tai ainakin tunnelma alkaa vaikuttaa oikealta. Vihdoinkin sain tehtyä kaksi MiniMunduksen tuolia lisää -neljä puuttuu silti. Ihan kuvausrekvisiitaksi laitoin toiseen nurkkaan Lontoosta ostamani marmoripäällysteisen pöydän ja hups se löysikin lopullisen paikkansa ruokasalista sivupöytänä.

Pöydän ja etummaisen sivupöydän olen tehnyt itse balsasta vuosia sitten. Pikkupöydät, tuolit ja astiakaappi on tehty MiniMunduksen kiteistä. Taaimmainen sivupöytä siis Lontoosta ja nurkassa oleva tuoli tuunattu Sinooperista ostamastani tuolista.
Pöydälle katettuna Reutterin ruusuastiasto, jonka myös ostin Lontoosta. Kaikki muut astiat kuuluivat settiin paitsi voiastia ja kynttilänjalat. On näköjään vielä paastonajan menuu, kun kulhot loistavat tyhjyyttään.

7 kommenttia:

Saga kirjoitti...

Upean näköinen kokonaisuus. Tuonne kelpaa kutsua vaikka vähän hienompiakin vieraita.

hannajaleijona kirjoitti...

Ihanan selkeää ja harmonista, vaikka siellä on noin paljon tavaraa, kuten tyyliin ja aikakauteen kuuluu. Minä vaan aina ihastelen noita liinojasi, ne tuovat niin paljon tunnelmaa ja ne ovat vaan niin oikeassa skaalassa, että hui!

Lotte kirjoitti...

Onpa ylellisen kaunis ruokasali!

Lil'La kirjoitti...

Jep, kylläpä näyttää hyvältä. Kivasti kaikki tavarat ovat löytäneet paikkansa, "selkeää ja harmonista" niin kuin Hanna jo kirjoittikin. Tämä tykkää :)

Nasu kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Taisi olla hyötyä siitä Lontoon matkasta, kun pääsi näkemään ihan aitoja sisustuksia eikä vain nukkekotikokoisia. Nyt kun onnistuis tekemään olohuoneestakin samanmoisen.

eija kirjoitti...

On kaunista! Ja eikös se ole niin,että hyvää kannattaa odottaa, meinaan ikkunoita ja verhoja ja silleen ;)

Hanu kirjoitti...

Oi, mitkä astiat!