tiistai 1. syyskuuta 2009

Drawing Room - Olohuone

Olohuone on edelleen kesken. Joku asia vaan tökkii tässä huoneessa. Vaihdoin sohvan ja pöytäliinan ja heti näyttää vähän paremmalta. Sohva pitäisi vielä hioa ja petsata uudelleen ja uusia päällinenkin sitten samalla. Pöytäliinan olen virkannut yli vuosi sitten ja se on ollut markkinoillakin myynnissä, mutta taidan pitää sen itse. Kuningatar Victorian patsas ja taulu ovat Doloreksen kautta tilattu. Kaunis Lontoosta ostamani pehmustettu tuoli ei kuvassa valitettavasti kunnolla näy.
The drawing room is still not ready. Something is just not right with this room. I changed the sofa and tablemat and suddenly the room looks a little better. I am planning on sanding the sofa and dying it the same color as the sideboard and piano which I have made myself. I have crocheted the tablemat a year ago and I have tried to sell it in two doll house festivals. Now I think that I am going to keep it to myself. I have bought the statue and the painting of Queen Victoria from Dolores. The beautiful soft furnished chair from London does not show too well in the picture I am afraid.

For you english readers I shoud tell that the lady of the house is reading a novel and sister-in- law is playing the piano. These beautiful dolls are made by a talented Finnish doll maker Taru Astikainen.

5 kommenttia:

Eija Luoto kirjoitti...

Ihanan näköistä - lovely as always!

Tingeling kirjoitti...

Pöytäliina on ihan huippu, kuinka sä osaatkin! Minusta huone on kyllä oikein ihana sellaisenaan. Jos vielä muutoksia kaipaat, niin miten olisi esim. tummahko, maton sävyjä toistava boordi katonrajaan?

Nasu kirjoitti...

Boordi voiskin olla hyvä idea. Jotenkin juuri seinien yläosa on tuntunut "tyhjältä". Taulujakin pitäisi jostain löytää ja tietysti laittaa kattolistat paikoilleen. Seinän alaosaan tulee vielä dado rail, mutta se tulee valkoisena, joten se ei tuo kaivattua väriä seiniin. Boordia siis metsästämään. Kiitos muuten kehuista molemmille!

Julianna kirjoitti...

Ihanalta näyttää, nuo virkkauksesi ovat kyllä jotakin ihan omaa luokkaansa,kaunis liina!

Nasu kirjoitti...

Tää on profiilikuvan testi.