
Tässä viimeisimät leipomukset. Kokeilin vihdoinkin Angie Scarrin ohjeella liquid fimoa. Tein siitä hilloa ja royal icingia. Mitäs pidätte? Itse olen melkoisen tyytyväinen tähän ensimmäiseen kokeiluun. Piti sitten kokeilla Runebergin torttujakin :) Mansikan siivut ovat Angien valmiista tangosta leikattuja.

I finally tried to use liquid fimo. I followed Angie Scarr's recipe. I made some jam and royal icing. I am quite content with the results. I even had to try to make some Runeberg's cakes (?) - a traditional Finnish delicatessen which was a favorite of a famous Finnish writer Runeberg. All cafes sell that around Runeberg's birthday in February 5th. (Strawberry slices are cut from a cane made by Angie Scarr.)
4 kommenttia:
Mahtavan näköisiä kerrassaan. Noi Runebergit on lutusia.
No jopa on upeta nisut - ja nuo Runebergin tortut on ainakin ajoissa - niistä muuten tykkään eniten tuossa satsissa.
No, vau ja nam... herkullisia ovat ;)
Näistä leipomuksista tulee mieleen Valentinen päivä. Kerrassaan suussa sulavan näköisiä!
Lähetä kommentti