torstai 7. lokakuuta 2010

Lundby

Tein eilen kirpputorilla aivan mahtavan löydön. Oikeastaan vein lahjoitustavaraa sinne, mutta päätin silti vähän vilkaista. Se kannatti. Löysin tämän Lundby-nukkekodin 5 eurolla! Katossa on parissa kohtaa pienet vauriot ja alakerran eteisessä seinässä pieni kosteuden jättämä läikkä ja lattiassa pieneltä alueelta pinta on vaurioitunut. Kaikki väliovet ovat paikoillaan ja muuntajakin löytyy. En uskalla tosin kokeilla sitä, kun näyttää aika vanhalta.

Annoin talon 3-vuotiaalle pojalleni ja taloon muutti sulassa sovussa Pingu kavereineen, Salama McQueen, Martti-hinausauto, Make-rekka ja Kake-rekka. Ainoa ongelma oli, että Martti ei mahdu portaista ylös. Onneksi äidin talon ulkoportaita sai lainaksi, kun ihan tuli itku, kun auto ei päässytkään ylös. Tunsin myötätuntoa, koska omassa nukkekodissani ei lapsena ollut portaita :(

I found this Lundby Dollhouse at flea market yesterday. It was a bargain - it cost only 5 euros! There are just few minor defects on wall, roof and floor coverings.
I gave it to my 3-year old son. Now Pingu and his friends and cars from the Cars- movie are living there all together.


5 kommenttia:

Ascension kirjoitti...

Tiene un pinta fantastica, seguro que te queda maravillosa.
besitos ascension

CLARA kirjoitti...

Esta preciosa. Esta distribución me encanta.
Besos Clara

Flora kirjoitti...

:-)
My doughter love Pingu!
Mini hugs, Flora

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on tollanen nukkekoti, osaatko sanoa miltä luvulta se vois olla?

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on ollut tismalleen samanlainen nukkekoti tapetteineen kaikkineen 80-luvun alussa. Sijoittunee siis siihen aikaan.