keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Nukke-ja nallemarkkinat 2010

Tässä markkinaostokseni tämän vuoden Nukke-ja nallemarkkinoilta Helsingistä. Tarulta ostin tuon hurmaavan vanhan herrasmiehen. Alkoi kummasti tehdä mieli sisustaa miehen makuuhuone viktoriaaniselta ajalta. (Kohta ei näy enää edes mopon perävalot tämän harrastuksen kanssa...).

Tuoli on ostettu Nöten pöydästä ja menee yhteen tulevaan projektiin, samoin aikakauslehdet, jotka ovat Tellulta. Myös kaunis tarjotin ja ruusuinen termoskannu ovat Tellulta ja ne päätyvät Piglettoniin, kuten kukkapöytä ja pieni jakkara (Mirka Saloselta). Ruoat ovat Railin pöydästä (ruoat Eevan tekemiä).

Pieni joulukuusi on niin söpö, mutta en muista mistä pöydästä sen ostin. Kukkakitti Katriinalta on myös ihan must ostos.

Lisäksi kartutin vintage-pitsikokoelmaani - kokoelmaa siksi, että tuskin raaskin ikinä käyttää pitsejä mihinkään :) Minä hassu ihminen. Upeita pitsejä kuitenkin.

Pikkuisen pimeässä loistavan kummituksen ostin Pikkuhaamun (?) pöydästä pojalle tuliaisiksi. Kummitus pääsikin mukaan leikkimään massatonttujen kanssa, vaikka pikkutonttu sitä aluksi vähän pelkäsikin :)

Kiitos mukavista markkinoista kaikille myyjille ja tutuille!

This is what I bought from annual Doll and Teddy Bear fair at Helsinki last weekend.

3 kommenttia:

Kikka kirjoitti...

Ai kuinka hienoja ostoksia! Wau!

Taru kirjoitti...

moi vaan toiselta pitsinkeräilijältä! Ei yhtään hassua, niitä on niin ihana hipelöidä ja sävyt ovat niin kauniita.

Heidi kirjoitti...

Upeita on ollu ostokset :O)