maanantai 28. tammikuuta 2013

Viktoriaaninen kylpyhuone - Victorian Bathroom


Laatikko on oikeasti tarkoitettu kynttilöille ja siinä on lasinen saranallinen kansi. Maalasin yläosan seinää ja alaosassa on pahvista tehty laatoitus. Ensin piirrän lyijykynällä laatat ja sitten piikillä teen urat niiden päälle. Lattia on jämäpaloista tehty. Ammeessa on ollut kylpyvaahtoa ja pesusieni eli se ei oikeasti ole nukkekotikaluste. Laaturoskaa siis, oikeaa luksusta. Allas on tehty voirasiasta, listanpätkistä ja puupaloista. Viemäriputki on nukkekotiin tarkoitettu, jatkoin vain sitä metallisella helmellä. Pytystä jo kerroinkin. Tää projekti on ollut mielessä jo kauan ja on kyllä kiva tehdä :)

The box is meant for candles and it has a hinged glass lid. I painted it and wall tiles are made from cardboard. I drew the lines with pencil first and then made the grooves with a needle. The floor is made from the odds and ends of tile paper I had left. The tub is not a doll house furniture but it contained bath gel.  A piece of luxury rubbish one could say. The sink is made from margarine container and bits and pieces of wood and trimmings. The waste pipe is a doll house material. And the toilet seat  and bowl you already know. I have had this project on my mind for quite a while and I do love making it :)

1 kommentti:

Giac kirjoitti...

Hello Nasun,
You really transformed and recycled objects you had around the house! the bathroom looks lovely. i love the sink you made and the tiling is perfect.
Big hug,
Giac