perjantai 8. maaliskuuta 2013

Jääkaappi - Refridgerator

 Keittiö on valmis. Maalasin keittiön seinät gessolla ja tuputtelin sienellä epätasaisen pinnan. On kait sellaisen kalkitun näköinen. Liimasin listat ja ikkunanpuitteet paikoilleen. Innostuin tekemään myös jääkaapin, koska Angry Birds -suklaamunista tulee juuri sopivat läpinäkyvät muovilaatikot hedelmä- ja vihanneslaatikoiksi.
 Kitchen is done. I painted the walls with gesso and dapped them with sponge to make it resemble whitewashed walls. I glued the window frames and skirting boards on place. I had to make a refridgerator because I found perfect boxes for vegetables and fruit from Angry Birds  Easter eggs.
Breakfast is served.

3 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Smeg on MUST!

Milla T kirjoitti...

Miten olet tehnyt tuon jääkaapin? Tosi hieno!

Nasu kirjoitti...

On tarkoitus laittaan erikseen vielä, miten olen jääkaapin tehnyt tai siis mistä. Seinät ja ovi on ohutta puulevyä. Hyllyt ovat muovilokerikkolaatikon ylimääräisiä väliseiniä ja vihanneslaatikot on Angry Birds -suklaamunista. Niissä oli sisällä kynänpäähän laitettava hahmo. Onneksi lapsi on AB -fani :) Kahva on kuulakärkikynästä ja teksti valmiita muovisia tarrakirjaimia, jotka maalasin hopeisiksi. Mutta täytyy tehdä se postaus kaapin tekotavasta.