perjantai 13. kesäkuuta 2008

Kylpyyn


Sain Miilalta NKE:n synttäriswapissa tämän kauniin posliinivartaloisen nuken. Nyt riiisuin nuken ja puin ylle aiemmin tekemäni korsetin. Aika ähellystä oli päälle laitto, mutta istuu kuin neitokaiselle tehty. Näin kaunista posliinivartaloa ei kannata piilottaa vaatteiden alle. Hatun alta paljastui liimaläikkä, jonka päälle liimasin hiuskiehkuroita, joita vähän parturoin nutturan yläosasta. Jotenkin tää tyttö muistuttaa Blair Waldorfia ja ne, jotka tietää kenestä on kyse ei voi pilkata :)

6 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Heippa! Onnistuin hukkaamaan sähköpostiosoitteesi, jonka sain Lahdessa. Mutta käyhän tämä viestitys tässä blogissakin.
Siis, kyselyjen tuloksena sain seuraavaa tietooni: Sitä ohutta silkkilankaa (Seta Reale) myy Turussa Muotinappi-niminen kauppa. Seuraavaksi lähin myynti on Tampereella ja sitten siellä Kuopiossa. Jos tuo Turku-tieto nyt sitten olisi väärä, niin pistä viestiä. Mullakaan ei ole nyt varmaan kuukauteen käyntiä Kuopiossa. Itse asiassa taidan tulla itsekin Turkuun ennen sitä. :-)

maija kirjoitti...

kiitos!ihanaa postia tuli tänään.

Nasu kirjoitti...

Moi Tiina!

Hurjan paljon kiitoksia tiedosta. Pääsen Muotinappiin helposti eli täytyykin kysyä sieltä. Pitääkin varmaan heti huomenna käydä...

Tiina kirjoitti...

Ja varmasti sitten tänne ilmestyy pika-pikaa uusia virkkauksia. :-)

Nasu kirjoitti...

Moi Tiina!

Ei löydy Turusta tuota Seta Reale silkkilankaa. Muotinapista saa vain Gutermannin lankoja. Englannista sitä saisi tilattu hintaan 2.15puntaa/rulla ja postikulut 3.00 puntaa. Mahtaiskohan ne lähettää sitä postitse Turkuun sieltä Kuopiosta??

Tiina kirjoitti...

Moro-moro!
Soitin Kuopioon. Kyllä onnistuu lähettäminen. Yhdystiedot on täällä http://www.kuopionnappijanauha.fi/yhteystiedot.htm .

Oikein mukava ihminen oli tuo Heli Hämäläinen. Annoin vinkkiä, että jos vaikka löytyisi pienempiä koukkujakin ...