torstai 26. kesäkuuta 2008

Sivupöytä valmisNyt sivupöytä on valmis ja paikoillaan. Tai no ovista puuttuu saranat, mutta se ei haittaa. Oon kyllä tosi tyytyväinen tuohon petsilakkaan (Tikkurilan Vanhan ajan maalit, sävy mahonki), koska antaa juuri sopivan kiillon eikä ole liian punertava, kuten mahonginsävy voi joskus olla. Pensseli pitää puhdistaa lakkabensiinillä, mutta sitäkin löytyi onneksi kotoa jo entuudestaan. Aika kauan tuo kestää kuivua ( nyt kuivunut yli vrk:n) ja täytyy kuvauksen jälkeen ottaa laatikot vielä auki, etteivät liimaannu kiinni. Laatikoiden kahvat olen ostanut ehkä 8 vuotta sitten Tukholmasta :) Ovinupit on kultaiset helmet, jotka kiinnitetty pienillä nauloilla.
Kukkapylvään lainasin kylppäristä ja pitää tehdä vielä parempi palmu sekä virkata pari sopivaa pitsiliinaa sivupöydälle. Tavarat myös hakee paikkaansa vielä, paitsi tuo kupu, jonka alla kukkia, kun se sopii tohon just eikä melkein. Kiitos Brita!! Ylemmillä hyllyillä Maija-Leenan tekemät ihanat lasilinnut.4 kommenttia:

sirpa kirjoitti...

Vähänkö sulla on Nasu iso kuva tässä blogissas ;)
Jäin äsken kiinni nukkisblogeissa surffailusta (töissä), kun tuo sun kuva yhen äkkiä rävähti näytölle .. selän takana muutama vieras, että semmottis ;o)
Hyvän näköinen sivupöytä ja väri tosiaan kaunis, varmaan luonnossa vielä parempi! Ruotsista ostetut vetimet ei kuvassa erotu, onko komeet? Olen yrittänyt etsiä jotain erilaista, eurominis ei oikeen natsaa ..

Nasu kirjoitti...

Ei ne Ruotsista ostetut vetimet kovasti eroa eurominis-vetimistä. Oon vaan säästänyt niitä tosi kauan ja onneksi olen, kun nyt löytyi hyvä paikka niille. Vetimet on Shenandoah Design Inc:n eli amerikkalaiset, mutta valmistettu Taiwanissa. Ovat hieman sirommat kuin eurominis.

Eliisa kirjoitti...

Hieno kaappi. Todella siistin ja huolella tehdyn näköinen. Väri on kaunis. - Noista mittasuhteista- itselle tuottaa ihan hirveitä vaikeuksia saada oikean kokoisia esineitä, huonekaluja. Aina on joku liian iso tai liian pieni.

Nasu kirjoitti...

Mä oon ottanut yleensä mallia jostain nukkekotikirjan tai -lehden ohjeesta ja sitten vähän viivottimen kanssa mallaillut, sopiiko se suunnitellulle paikalleen. Sivupöydässäkin tein ensin tuon alaosan ja sitten laitoin sen paikoilleen ja mittailin, että kuinkas korkea toi peiliosa pitäis olla. Ohjeessa oli paljon korkeampi, jolloin se ei ois näyttänyt hyvältä mun 23cm korkeassa huoneessa. Yksi hyvä apu on jo olemassa olevat huonekalut. Tuonkin paikalla oli Piirongin piironki, josta pystyin katsomaan, että voin tehdä leveämmän ja silti mahtuu hyvin. Eikä tää ihan eka huonekalu ollut - vuonna 1997 oon tehnyt ekat huonekalut balsasta :)