sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Doll House Shop ja fiilistelyäTässä kuva Lontoosta löytämästini Doll House Shopista. Pitivät samassa kaupassa rautakauppaa, joten työkaluja ja rakennusmateriaalejakin olisi löytynyt runsaasti. Ostokseni esittelinkin jo aiemmin. Kalenterista löytyy myös ystävällisen myyjän sähköpostiosoite, jos vaikka haluaisin tilata englantilaista käsityötä olevia huonekaluja. Niin, että haluaisinko....?
Osoite on: Barking Road 737 (reittiohjeet, vaikka täältä: London Journey Planner)
Tää on fiilistelykuva.


Tässä hotellissa asuin. On näppärästi muutaman korttelin päässä Paddingtonin asemalta, josta pääse kätsysti metrolla matkaamaan. Suosittelen lämpimästi! Haluaisin myös kiittää matkanjärjestäjääni hyvin onnistuneesta ja erinomaisesti järjestetystä matkasta sekä erinomaisesta matkaseurasta. Jatkossakin aion käyttää Nasun Lontoon matkat Oy:tä matkojeni järjestämiseen :)

6 kommenttia:

Millimari kirjoitti...

Missä kaupunginosassa tai mitä Lontoon metroasemaa lähellä tuo sijaitsee?

Millimari kirjoitti...

Siis kyse oli siitä nukkekotikaupasta.

Nasu kirjoitti...

Lähin metroasema on Plaistow. Linjat Hammersmith&City ja District menevät sinne, eastbound eli siis itäpuolella ovat. Siitä on vielä 25-30min reipas kävely kaupalle eli taksinkin voisi ottaa, mutta alueella ei näkynyt kauheasti takseja. Busseja meni, mutta niiden kanssa saa olla tarkkana, ettei lähde väärään suuntaan. Mulla ei ollut kuin netistä printattu kartta, joten en uskaltanut ottaa riskia "kartalta putoamiseen". Nettikaupoista löytyy yhtä hyvä/parempi valikoima noita muutamia englantilaisten käsitöistä lukuunottamatta.

Nasu kirjoitti...

Niin ja tuon London Journey Plannerin avulla löytyy kartta ja reittiohjeet, linkki löytyy kaupan alta.

Millimari kirjoitti...

Kiitos, Nasu!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Nasu!
Voi kun tuli ihan haikea olo katsellessa sinun kuvia, asuin aikoinaan ihan siinä sun hotellin kulman takana. Ja en ole sen jälkeen ollutkaan Englannissa joten tekisi hurjasti mieli mennä sinne.
T, Nanna