sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

LääkekaappiMeillä oli lääkkekaappiswap NKE-listalla tammikuussa. Nyt vasta sain tehtyä kaapin lääkkeille ja kuvattuakin sen. Metallirasian olen saanut Ninnalta. Nyt vain maalasin sen valkoiseksi ja tuputin oveen punaisen ristin. Liimasin yhden välihyllyt läpinäkyvästä pakkausmuovista ja oveen liimasin myös ovihyllyn. Buranapurkki, Aqualan L ja kuumemittari on saatu Britalta, tablettien läpipainopakkaukset JJ:ltä, Orudis ja kylmägeeli TH:lta, korvapumpetti, ea-rasia ja pieni metallinen kuppi Nannalta, toinen rasvatuubi ja Hydrocortison-tuubi saatu Saanalta. Itse tein laastareita sideharsoa ja spaattelin sekä sakset. Spaatteli tosin on jossain kadoksissa tällä hetkellä.
Lätkäisin koko komeuden meidän omaan kylppäriin, kun muutakaan paikkaa ei ollut. Onpahan vierailla ihmettelemistä :)8 kommenttia:

Romulus kirjoitti...

Heh, hauska ja osuva paikka minilääkekaapille :D.

Lotte kirjoitti...

Vau! Mahtava!

eija kirjoitti...

On todella asiantuntemuksella värkätty hieno kotilääkevarsto!

Hanu kirjoitti...

Miten ihmeessä nuo läpipainopakkaukset on tehty? Hieno kokonaisuus!

kaisa kirjoitti...

wau hieno. hauskaa kun on paljon pieniä yksityiskohtia. ja miusta oikea vessa on hyvä sijoitus paikka tuolle :D

Nasu kirjoitti...

En ole itse tehnyt noita läpipainopakkauksia enkä paljon muitakaan kaapissa olevia esineitä. Läpipainopakkaukset on tehty foliosta, läpinäkyvästä teipistä tai kontaktimuovista ja niiden väliin on liimattu helmiä ja toisessa pakkauksessa softiksesta leikattuja ympyröitä. Todella upeita molemmat, kuten kaikki tarvikkeet kaapissa.

kaisa kirjoitti...

kiitos runsaasta tarinankerronnasta blogissani! arvostan!

Julianna kirjoitti...

Hieno lääkekaappi lääkkeineen päivineen.