torstai 5. tammikuuta 2012

Jouluvignette - Christmas Vignette

Innostuin näin joulun jälkeenkin tekemään tällaisen jouluvignetten tai kyllähän se joulu kestää ainakin loppiaiseen, jos ei nuutinpäivään asti. Monta vuotta olen haaveillut tekeväni jouluboksin, johon sain inspiraation Venus & Martin Dodgen kirjast Making Miniatures - Dolls' House Projects in 1/12 scale jo vuosia sitten. Nyt sitten löysin Primasta alennuksella lasikantisen laatikon, joka on tarkoitettu kynttilöille. Koko on juuri sopiva. Tarvikkeet löytyivätkin kotoa eli mitään ei tarvinnut ostaa.

Tuoli on Indiskasta ostettu ja uudelleen jo aiemmin päällystetty. Maton sain Turun Flikkojen kerhossa Ninnalta. Joulukuusen olen tehnyt pari vuotta sitten, mutta sille ei oikein ollut hyvää paikkaa aiemmin. Takka on valmistakka, jonka olen ostanut Lontoosta 2009. Nyt vain maalasin koristeet kultaisiksi. Paketit, kortit, joulukakku ja -sukat löytyivät varastoista. Peilin tein autopeilistä ja Tiimarin puuornamentin osista. Tyynyn olen saanut vuosia sitten Raijalta.

Olen kyllä tosi tyytyväinen lopputulokseen. Vielä pitäisi väkertää takkaan tuli.I made this Christmas vignette even though the Christmas is almost over. I found this box at discount at local supermarket. It is meant for candles. I have had a dream to make a vignette like this for years. I found all the items and materials for the box home. I am quite satisfied with the result.

7 kommenttia:

Millimari kirjoitti...

Tunnelmallinen boksi, tuossa tuolissa voisi kuvitella lukevansa hyvää kirjaa takkatulen loimutessa!

Johanna kirjoitti...

Oikein lämpimän jouluinen boxi! Jäi äsken kirjoittamatta, että mukavaa vuotta 2012. :)

Riitta kirjoitti...

Ihana boksi. Kiva saada nopeasti valmista kotikaapin tarvikkeista!

Heidi kirjoitti...

Minäkin tykkään kovasti boxistasi, tunnelmallinen ja hieno kaikkine yksityiskohtineen :O)

Nasu kirjoitti...

Millimari: Pitääkin lisätä kirja nojatuolille ja ehkä konvehtirasia.

elvira kirjoitti...

Bellissima!!! Complimenti ...sei bravissima!!!
Un bacio
elvira

Anneve kirjoitti...

Tunnelmaa täynnä oleva boksi, niin lämmin ja harmooninen.