keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Wet Scullery - Servant's Hall

Wet scullery tai servant's hall on nyt edennyt tähän vaiheeseen. Seinät ovat valmiit ja portaat paikoillaan. Huonekalutkin jo löytyvät suurelta osin. Lautasten kuivausteline pitäisi vielä tehdä ja pari pientä kaappia ja hyllyä.

Lattia on entinen, samoin katto ja kattolistat. Maalasin seinät valkoisiksi ja alaosaan tuli kaakelia (pahvia, johon piirretty kaakelit lyijykynällä ja vedetty urat päälle). Astiahylly/kaappi on uusi sekä pesualtaan viereinen hylly. Muut kalusteet olivat jo olemassa ja löysivät nyt paikkansa. Portaat ja kaiteen ostin Raijalta markkinoilta ja niistä tämä koko projekti sai sitten kipinän.
The wet scullery or servant's hall looks like this now. I painted the walls and made tiles from cardboard. The flooring was there already and the ceiling. I added the stairs which I bought from Raija at Doll and Teddy bear fair. Those stairs gave me the final inspiration for this room (and the tv series Downton Abbey and Upstairs-Downstairs.) I made the dresser and draining board with shelves now, but rest of the furniture is old. They just found their place here.
The pump for the basin is waiting to be painted and assembled. It is a Phoenix kit.
The stove was primarily ment for the class room, but it fits better here in the scullery (espesially that the class room does not even exist yet).

4 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Tuo uuni/kamiina on vallan ihastuttava. Olen itsekin katsellut jo netistä malleja kun haluaisin lamppukauppiaan alakerran huoneeseen kamiinan. En vaan tiedä saako sitä mahtumaan huoneeseen, kun on aika pieni.

Heidi kirjoitti...

Hienosti onnistunut keittiöremontti, Minäkin tykkään tuosta kamiinasta :O)

Kikka kirjoitti...

Kaunis lopputulos. :)

Monika kirjoitti...

Eine schöne Zusammenstellung von hübschen Miniaturen... !

Schicke ganz liebe Grüße mit

PuNo / Monika