sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Viimeistelyjä - Finishing Touches

I decided that I have to finish some old projects before I start new ones. I started this rug years ago and I was otherwise finished except for ironing. I also backed the rug with ironing on fabric (something like Vilene). I made this one with woolen thread.

Päätin, että täytyy tehdä joitain vanhoja projekteja valmiiksi ennen kuin aloittaa uusia. Aloitin tämän maton vuosia sitten ja nyt se on ollut silitystä ja taustakangasta vaille valmiina jonkin aikaa. Silitin nurjalle kovikekangasta. Tämä on pistelty ohuella villalangalla (ostettu Soikan Anna-Liisalta muistaakseni).

Toinen valmis projekti on tämä Parnellin teddykarhu. Istumakorkeus on n. 3.5cm. Tämän tehtyäni tajuan vielä vähemmän, miten kukaan osaa tehdä ihan pikkuriikkisia mininalleja. Ei tämä ainakaan mun juttuni ole. Mutta valmiiksi tuli, vaikka vähän lättänaamainen onkin eli tästä ette tule näkemään profiilikuvia. Vähän on kuluneen ja leikityn näköinen valmiiksi :)

Another finished project is this Parnell's teddy bear. The sitting height is about 3.5cm. After making this I have less clue how anyone can make those really tiny teddy bears. It is not my thing anyway. But I got this finished, even though it has a little bit flat face. So you will not see any profile pictures of this bear. It also looks a bit old and worn-out already :)

8 kommenttia:

Kunne kirjoitti...

Hieno matto. Tuli mieleeni sitä katsoessani, että tarttiskohan alkaa taas pistelemään. Nätti on. Ja tuo nalle kuuluu auttamatta minun kohdallani sellaisiin projekteihin, joihin en missään nimessä ryhdy. On niin pienen pieni tuo nalle, että ei minun nakkisormillani tuommoisesta synny edes palloa. Ihania lankoja. Olisi kiva kokeilla tuommoisella, mutta ei viitsi yhtä rullaa tilata ulkomailta. : )

Nasu kirjoitti...

Kiitos. Nalle oli aika mahdoton tehdä. Jouduin käyttämään pinsettejä osien kääntämiseen. Huh huh. Jos haluat, niin voin tilata sullekin lankaa, kun seuraavaksi tilailen tai jos haluat kokeilla jotain väreistä joita mulla on. Valkoisia ei taida nettikaupassakaan olla enää jäljellä.

Lotte kirjoitti...

Hurjan kaunis matto!

Mä olen tehnyt yhden semmoisen pienemmän nallen samaisen Parnellin kitistä. Näin kerhossa kaverilla tuon isomman nallen kitin, ja materiaali oli aivan erilaista. Voisin jopa kuvitella, että se pienempi nalle olisi helpompi tehdä.

Voin vain kuvitella, miten ihana on lopputulos noilla uusilla langoillasi virkatessa. Omistan kaksi virkkaamaasi liinaa, ja ne on jo niin henkäyksen ohuita, etten voi kuin ihmetellä, voiko vielä ohuemmasta langasta edes tehdä...

Heidi kirjoitti...

Voi miten söpö nalle ja matto on kaunis...on sulla pitkäjänteisyyttä :O))

raija bee kirjoitti...

Ihana tuo mattosi, vaan on tainnut olla melkoinen urakka sen pistely. Nallesi on söpöläinen, suuri saavutus saada aikaan jotakin noin pientä.

Kathi kirjoitti...

Your rug is so pretty! All of those stitches! Amazing.
I like your little bear. He's cute. Flat nose or not. Cute!

Eliana kirjoitti...

I love your house! The room is fantastic.

Kikka kirjoitti...

Kaunis Matto ja Söpö Teddy!