sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Virkattua- CrochetedHanna oli tilannut FiniRibbonilta upeita vanhoja silkkilankoja. Mun oli pakko myös tilata ja ovat aivan uskomattoman ihania virkata nämä langat, puhumattakaan kauniista sävyistä. Olen kaksi kertaa jo tilannut ja toimitus on nopea ja hinta kohdallaan. Lanka on paksuudeltaan mielestäni Gutermannin silkkisen ompelulangan ja SetaRealen silkkilangan välistä. Lopputulos on todella laskeutuvaa pitsiä.

Hanna had ordered beautiful vintage silk thread from FiniRibbon. I had to try it too and it is really nice for miniature crocheting. I think that the thickness is something between Gutermann's silk sewing thread and SetaReale's silk thread.Suunnittelin virkkaavani sängynpeiton, mutta vaalea lanka loppui kesken.
I was planning on crocheting a bed cover, but I ran out of the right color.

Pitsipeite ei jää tähän Piglettonin makuuhuoneeseen, koska sävy on hieman liian liilaan vivahtava.

I am not leaving the lace cover here in Pigletton's bedroom, because this pink is not the right shade for here.

5 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Kauniita lankoja ja erittäin kauniita virkkauksia myöskin!

Riitta kirjoitti...

Onpa houkuttelevan näköisiä lankoja ja kaunis peitto. Silmiini osui myös mainiolla vuoteella ihanan näköinen punainen untuvatäkki, oletko tehnyt sen itse?

Heidi kirjoitti...

Kylläpä nuo langat näyttävätkin herkullisen värisiltä sekä ihanan kiiltäviltä. Ei ihme jos silkkilankaa ovat. Olet taitava virkkaamaan :O) Ja tuo päälilakanakin näyttää ihanalta pitseineen

Nasu kirjoitti...

Olen tehnyt punaisen täkin itse. Löysin joskus kirpparilta ohuen silkkihuivin, josta täkin olen tehnyt. Minikoossa silkki on ihan suosikki materiaalini. Sopii ihan kaikkeen.

hannajaleijona kirjoitti...

Oi että!
'Ihania värejä valkkasit ja aivan mieletän peitto-saali tuli. Nuo ovat vaan niin mainioita oikeastaan mihin tahansa virkkaukseen tai kirjailuun.

t.Hanna