sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Lisää kuvia kotiopettajattaren huoneesta

Kalustin kotiopettajattarelle huoneen mummon kammariin. Mummon tavarat saivat mennä vähäksi aikaa pahvilaatikon kätköihin. Kulmassa olevan kaapin ja kirjoituspöydän olen ostanut Gunvorilta, joka tehnyt molemmat kalusteet itse. Aivan ihania molemmat. Kahvat pitäisi vielä laittaa.
Kaapin päällä olevat rasiat ovat myös Gunvorin käsialaa.
Hermione on hiipinyt peiton alle nukkumaan. Täkin tekaisin palasta vanua ja kirpparilta löydetystä silkkihuivin palasta. Lakanan olen tehnyt joskus aiemmin ja virkannut siihen välipitsin. Pitsinen päiväpeitto on ikuisuusprojekti, joka ei ole vieläkään valmis. No eipä haittaa nyt, kun peite on taiteltu kasaan.

6 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Ihanan aito täkki! Näyttää ihan oikealta. Täytyypä katsoa sitä mummun silkkihuivilaatikkoa... Liukkaan kankaan ompelu ei ole kyllä mulle niitä helpompia tehtäviä :)

Nasu kirjoitti...

Kiitos kehuista! Mä ompelin vanun kiinni kankaan nurjalle puolelle samalla, kun ompelin saumat. Sitten käänsin koko komeuden ja tikkasin koko homman ympäri paininjalan päästä reunasta. Sitten vaan surruttelin pitkittäiset tikkaukset paininjalan päästä edellisestä. Ei tuokaan täkki ihan suora ole, mutta itse asiassa on aidommin vanhan näköinen, kun on vähän venahtanut kulmista.

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa kun voit vaihdella huoneen asukkaita mielialan mukaan :). Ja todentotta, täkki on mitä aidoimman näköinen! -jj

Piipa kirjoitti...

Ihastuttava huone, täkki on todella kaunis! Upea!
Kotiopettajatar näyttää tyylikkäältä ja erittäin pätevältä!

hannajaleijona kirjoitti...

Ihana! En olisikaan tunnistanut tuota huonetta mummon huoneeksi ellet olisi kertonut...

eija kirjoitti...

Voi miten upea on tämä huone ja tuo täkki ja pitsilakana!!!
Hyvää Uutta Vuotta sinulle!