tiistai 27. tammikuuta 2009

Rustic Pigletin uusi tapetti

Vaihdon Rustic Pigletiin tapetin, kun mielestäni se kellertävä ei sopinut valkoinen -hopea -akseliin. Löysin sattumalta rautakaupasta (siitä, jossa ei myyjiä löydä ikinä eikä saa mitään palvelua) juuri sopivaa raidallista harmaansinertävän sävyistä tapettia. Ilmaiseksi siis nappasin pienen palan näyterullasta. Mutta samalla reissulla tuhlasin kyseiseen kauppaan useamman kympin, mutta en vaivannut niillä asioilla myyjiä (joita ei siis edes näkynyt missään).

Tapettia vaihtamalla sain sopimaan kokonaisuuteen myös Siirisofialta pikkujoulupaketista 2007 saadun kauniin lilansävyisen kristallikruunun. Nyt olen kokonaisuuteen tyytyväinen ja jemmassa odottaakin monta lasipurkkia, kun vaan ehtis nappikauppaan ostamaan värittömiä nappeja.6 kommenttia:

Romulus kirjoitti...

Hih, toi rautakauppa on NIIN tuttu :D!

Ja kristallikruunu mieletön. Pikku duuni...

hannajaleijona kirjoitti...

Oi että, kyllä tuo tapetinvaihto kannatti, vaikka edellinenkin oli hieno. Olet saanut tuohon kauppaan kyllä niin paljon tunnelmaa ja henkeä ihan tosta vaan, että vau! Nuo esineet ovat ihan mahtavia yhdessä.

LIimanäppi kirjoitti...

Edellinenkin versio oli kyllä hieno, vaan on tämä jotenkin hillitympi ja tyylikkäämpi.

Lissu kirjoitti...

Hieno tapettivalinta! Sopii tuonne täydellisesti!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä valinta! Vaikka minunkin mielestä vanha oli hieno, mutta nyt kun kuviä plärää niin on nämä uudet just oikein. Minä olen yrittänyt löytää tuollaisia helmiä kun olet käyttänyt jalkana noihin lasipurnukoille tuloksetta. Mahtaiskohan nappikaupasta löytää... pitää huomenna lähteä etsimään :o)
T, Nanna

Eliisa kirjoitti...

Kaunista on, niin kaunista! Ihania astioita kaikki. Ed. postauksesta kristallikruunu ihan mieletön -mikä kimallus :)