keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Rustiikkinen mopo karkaa käsistä...

Tällaisetkin vielä syntyi.
Kupu on vanha suklaamunan sisus, johon olen liimannyt helmen kahvaksi (tää on vuodelta -97 eli aitoa rustiikkia :)
Vati on tehty napista, josta poistin keskellä olevan värillisen osan ja liimasin reikään Annelta romukalenterista saadun pitkulaisen helmen ja vatiosaksi Hannalta saadun joulukuusenkynttilän pidikkeen osan. Heppa on maalattu Saanalta saadusta muovisesta heppahelmestä ja alustana kirpparilöytö kupu ja metallilangan pätkä sieltä ihmekaupasta.

VINKKI: Tummuneen hopean tai tinan näköistä saa, kun maalaa ensin esineen mustaksi ja sitten päälle todella kuivalla pensselillä hopeista yrittäen välttää maalin joutumista esineen uriin. Luonnossa näyttää paremmalta kuin tuo heppa tuossa, joka näyttää jo toooooosi rustiikkiselta.

Mutta siis ihan mitä kaapista löytyy tää mun rustiikkiaskartelu. Et joo. Liikaa tavaraa....

6 kommenttia:

Minri kirjoitti...

Saakin karata kun noin ihania on tuloksena! Katselin kuvia pitkän aikaa ja täytyy oikein pinnistää, että uskoo ne 1:12 kokoisiksi. Mielettömän ihania asetelmia ja mielettömän hienoja yksityiskohtia. Onnittelut hienosta toteutuksesta! Tykkään kovasti kaikista.

Marja kirjoitti...

Taas hieno ja kaunis asetelma! tuollaista kupua olen pyöritellyt mielessäni, mutta toteutus on jäänyt puolitiehen.

hannajaleijona kirjoitti...

Anna karata! Upeaa jälkeä ja täytyy sanoa, että pitsiliinasi kruunaavat nuo kuvat. Ne sopivat kauhean hyvin tuollaiseen tyyliin ja nostavat jotenkin vielä tuota kuvien tunnelmaa ja hienoutta.

Lotte kirjoitti...

Aivan uskomaton toteutus! Eilisessä Avotakassa oli just tuon tyylinen tarjoiluvati. Musta alkoi just tuntua, että noita meillä tarvitaan ;)

eija kirjoitti...

Ei tässä voi muuta kuin ihmetellä sinun taitoja! Rustiikki on kiva idea ja aika monta niksiä näkyy olevan ;=)

Marjatta kirjoitti...

Ihania on kaikki nuo sun rustiikkiset jutut! Minäkin tykkään niistä kovasti. Ja taitaa mullakin olla tuollaisia kynttilänpidikkeitä kaapin kätkössä...:o)