maanantai 1. lokakuuta 2012

Ristiäisboksia taas - The Christening Box again

Nyt sain boksiin myös vanhempaa poikaa esittävän nuken, jonka ostin Tarulta. Vaatteet vielä puuttuu, mutta suloinen on kuin mikä. Innostuin myös maalaamaan Titalta ostamani "Brion" junaradan sillan ja laittamaan junaradan esiin. Esikoinen tykkää kovasti Salama McQueenistä ja kavereista ja löysin jo aiemmin pikkuisia autoja, mutta nyt vielä pienempiä ja paljon erilaisia. Nää oli jotain Squirtiesejä tai jotain. Mut pikkuriikkisiä ja vielä yli 50% alennuksessa. Hintaa 12 autolle tuli 6 €. Nyt autot on lapsen leikeissä autojen lapsina :)
Once again about the christening box. I bought a doll from Taru and he's the older son of mine. Isn't it cute? I need to make some clothes. My older son loves Cars characters and I found some small ones before but now I found tiny ones. They are squirties (or something like that) and they were on 50% sale. I got 12 cars for 6 €. Now they are babies for the Cars in my son's plays. I also painted the railway bridge I have bought from Titta.
Tein kopion kuopuksen saamasta kukkakimpusta eli vaaleansininen hortesia (hortensiakitti Katriinalta) ja pikkuisia valkoisia kukkia. Maljakkona Titan valkoinen aalto-maljakko (esikuva on kirkasta lasia). Pitää yrittää ottaa kuvia yksityiskohdista, mutta alle neljäkuisen kuvausassistentin kanssa se on hieman haastavaa.

I made a copy of a flower bouquet my younger son got for his birth. I bought the hydrangea kit from Katriina. The vase is a copy of Aalto-vase and it is also from Titta. We have a real sized one in clear glass. I try to take pictures of details sometimes, but my four-month old camera assistent does not make it easy ;)

2 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Tämä on hieno - ja olen nähnyt ihan livenäkin ja tunnelma on mahtava!

Giac kirjoitti...

Hello Nasu,
What great pieces. I love your roombox. you have a gift for putting things together just right.
Big hug,
Giac