torstai 7. helmikuuta 2013

Nearly Done - Melkein valmista


 Only few small things are still missing. Like toothbrushes and paste. I added the radiator because I had a spare one. The radiator is so tall that I could not fit it to the Pigletton's bathroom.


 Melkein valmista! Vain muutama pikkujuttu puuttuu vielä, kuten hammasharjat ja -tahna. Lisäsin vielä patterin, koska minulla oli yksi ylimääräinen, joka ei korkeutensa takia sopinutkaan Piglettonin kylpyhuoneeseen.


 Shower and the fauchette. They are both made from odd bits and pieces and a dry-cleaner's hanger.


Suihku hanoineen on tehty erilaisista metalli-ja koruosista sekä pesulan henkarista. Kylpyvaahtokuuliksi laitoin 15/0 valkoisia siemenhelmiä.

5 kommenttia:

Kunne kirjoitti...

Suihku ja hanat ovat uskomattoman hienot. Minä en ole osanut enkä myöskään ymmärtänyt, miten voisin hanankin toteuttaa helmistä. Muinka ihmeessä saat liimaukset pysymään? Joka tapauksessa hienot ovat hanat!

Nasu kirjoitti...

Liimaus vaatii malttia, jota ei mulla kylläkään yleensä ole, mutta kun ehdin tehdä niin vähän kerrallaan niin liimauksetkin ehtii kuivua : )

voisin yrittää ottaa kuvi, miten hana on tehty ja millä liimoilla.

Giac kirjoitti...

Hello Nasun,
I love this bathroom. You id a marvellous job and everything is juts right and appripriate. Terrific job on the faucets and I love the tiles.
Excellent work!
Big hug,
Giac

Eemaiva kirjoitti...

Hienoja! Ja kiitos vinkeistä, juuri mietinkin, että miten saisin nätit tuet kahvilan hyllyihin ;)

Irene kirjoitti...

Very inventive and I love the shower and taps.