tiistai 19. helmikuuta 2013

Sauna

 Olen suunnitellut sauna -pienoishuoneen tekemistä siskolleni jo muutaman vuoden. Nyt sitten tein sen hänelle synttärilahjaksi. Laatikko on löydetty kirpparilta. Lauteet on tehty rakettitikuista, bambutabletista ja kahvitikuista. Kiuas (lisätty piippu ja palava tuli), puukori (lisätty sanomalehti) ja tonttukoriste saatu Nukkekotielämää -listan saunaswapissa vuosia sitten. Tätä boksia oli äärettömän hauska tehdä ja saajakin oli tyytyväinen. Kysyn vielä luvan saanko julkaista kuvia esikuvasta. Koira saunaa myös aina innokkaasti mukana.

I have planned a sauna roombox as a gift for my little sister for a while. Now I made it for her birthday. The box is found from a flea market. The "benches" (=lauteet) are made from wooden sticks from fire works ( I usually collect them after New Year's Eve), bamboo table mat and coffee sticks. Kiuas (I added the fire), wood basket (I added the news paper) and elf ornament are from a sauna swap we had some years ago with Yahoo Group Nukkekotielämää. I had most fun making this box. I must ask my sister a permission to show you pictures of her real sauna. Their dog is also a keen sauna goer.

Pakkohan oli tehdä tikut ja aski. I just had to make a match box with sticks.

5 kommenttia:

PILAR6373 kirjoitti...

Que delicia,una buena sauna para terminar un día de trabajo,muy buena idea,los bancos perfectos y ya veo que el perro es listo y está deseando meterse en la sauna!!
Besos.

Millimari kirjoitti...

Mistä tein tulitikun?

Eija kirjoitti...

Sinulla on mahtava flow päällä - hieno sauna, ja taatusti boxin saaja oli onnesta soikeana!

Nasu kirjoitti...

Nyt on tosiaan flow päällä. Se on mahtavaa ja silloin on pakko tehdä, kun ei sitä sitten koskaan tiedä, koska seuraavan kerran pääsee hyvään flowhon :)

Nasu kirjoitti...

Tulitikku on tehty kukkaheteen varresta ja toinen pää on kastettu ruskeaan akryylimaaliin. Kukkaheteen varsi oli valmiiksi sopivan jäykkä. Käytin siis vain sitä ohutta osaa. Paksun hedepään leikkasin pois.