torstai 7. helmikuuta 2013

Ohje - TutorialHow to make a shelf with towel rack.

Kuinka tehdään hylly, jossa pyyheliinateline.


Materials: plastic doll house fence material, a piece of wood stained the color you want and black metal wire (or you can paint it matt black if you have some other color in hand).
Materiaalit: muovista nukkekotiaitaa, pala puuta sopivan sävyiseksi värjättynä ja mustaa metallilankaa (voit myös maalata muun värisen mattamustalla).

Cut the shelf supports with craft knife or scissors. Glue the self in place. Add the towel rack wire. I used SuperGlue Gel.
Leikkaa sopivat palat kannakkeiksi. Liimaa paikoilleen. Lisää vielä tanko pyyhetelineeksi. Liimana käytin geelimäistä pikaliimaa.


The shelf in place. As you can see the water tank supports are made from the same material.
Hylly paikoillaan. Kuvasta näkyy, että vesisäiliön kannakkeet on tehty samasta materiaalista.

6 kommenttia:

Sans! kirjoitti...

Another great idea! Thank you :)

Kunne kirjoitti...

Kyllä taas on ideat, mitä hienoimmat. Ihanaa kun joku keksii noin mahtavia juttuja. Minä annoin pois tuollaiset nukkekotiaidat, kun en keksinyt niille mitään käyttöä. Että sellaista :D

Katrina kirjoitti...

Hei, tosi kiva idea. Olenkin miettinyt miten tekisin kaksi pikku hyllyä nukkekodin keittiöön. Kiitos kun jaoit ideasi. Hyvää viikonvaihdetta Kati

Nasu kirjoitti...

Kiva, että vinkistä oli hyötyä. Hyllyn kannattimiin saa käytettyä kätevästi jämäpalat aidoista. Jos Kunne hakuat aitamateriaalia, niin mulla on ylimääräistä.

PILAR6373 kirjoitti...

Una gran idea queda genial,muchas gracias!!!!
Besos.

Irene kirjoitti...

Excellent. Plastic fencing is useful for all sorts of little things.