perjantai 16. tammikuuta 2009

Welcome to the Rustic Piglet!





Tervetuloa Rustic Pigletin avajaisiin! Rustiikkia alkoi syntyä niin paljon, että oli pakko perustaa kauppa. Tässä se on! Liikehuoneistossa sijaitsi ennen hattuliike, mutta modistia ei ole paljon huvittanut hattujen teko, joten hatut saivat siirtyä rustiikin tieltä.



Tapetti on ehkä hieman liian kellertävä, mutta en nyt jaksanut sitä lähteä vaihtamaan. Huonekalut on omista varastoista. Sivupöydän maalasin ensin harmaaksi ja sitten valkoiseksi, samoin peilin kehykset.


Vielä näyttää onneksi aika tyhjältä eli lisää esineitä mahtuu.



Hoksasin vasta tänään, että mulla on yhdessä laatikossa NKE:n väriswapissa saatuja HOPEANVÄRISIÄ esineitä. Sieltä löytyi vaikka mitä Tarjan mulle lähettämiä aarteita. Alahyllyn korkeat hopeiset kynttilänjalat on tehty niistä materiaaleista, samoin pikkuesineet siinä vieressä: munakupit, kaksi shakkinappulaa ja kannellinen purkki.
Rasia tuolilla on Gunvorin taidonnäyte.












12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköinen kauppa tulossa! Tuolla viihtyisi pidempäänkin :D

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ihana kauppa :-)
Juu, itsekin rustiikin ystävä!!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista, kaunista...

Eliisa kirjoitti...

Kaunista! Tämä sisutustyyli, valkoista, hopeaa, harmaata on todella kaunista. Sinä olet saanut kaupasta tosi kauniin. Ihania pikkuesineitä. Kiitos purkkivinkistä :) Itselle on kertynyt töistä myös vaikka kuinka pikku purkkia, ideat eivät ole yltäneet kovin pitkälle. Hillopurkista maitotonkkaan...

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköistä! Kovasti yritin klikkailla kuvia nähdäkseni ne isompana ja pikkuesineet tarkemmin - toivottavasti joskus...? ;)

Saana kirjoitti...

Ihana kauppa! ja vähänkö nopealla tahdilla pystyssä ;o) Tosi kivoja uusia mini-ideoita, saanee lainata omaankin nukkikseen? Ü Jos tarviit heppoja lisää niin mulla on!

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten ihana kauppa! Silloinhan sitä pitää takoa kun rauta on kuumana.. Vai mitä?
Upeita sisustustarvikkeita ja täydellisen ihana esillepano.

Anonyymi kirjoitti...

Voi, pääsisipä tuonne pyörimään, tosi kivan näköistä.

H / Lumimäellä kirjoitti...

Voi miten ihanan näköistä! Tuolta kyllä löytyisi paljon ostettavaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kauppa, tämä rustiikkinen Nasu!!! Kaunista ja kutsuvaa!

Eija kirjoitti...

No niin, näin se elämä vie. Tuntuu kuitenkin olevan tuota kauppiasvikaa kuitenkin, kun hattukaupan tilalle sentään tuli muuta myyntiä. Vallan viehko kauppa on, ei muuta voi sanoa!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana kauppa tulossa! Itse teen hieman saman tyylistä puotia, mutta en ole läheskään noin pitkällä. Ihaillen huokailen ja katselen myymälääsi! :) Tuota ampulli-ideaasi on kyllä pakko testata. Kunhan vaa jostain löydän kirkkaita puteleita. :)