sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Forssan markkinat


Nyt ollaan sitten kotona onnistuneilta Forssan Vanhan Ajan lelumarkkinoilta. Markkinat itse asiassa jatkuvat vielä vartin. Reaaliaikaista tiedottamista siis tämä Gossip Girlin malliin :)

Kuvissa ostoksiani pikaisesti kuvattuna.

Kukko ja Kana Hanna Meroselta. Pelargonia ja orvokit Katriinalta, samoin kukkakitit. Keltainen kukka Villa Viserryksen Lindalta. Etana Susannalta. Pyykkipojat ja Hymypoikapatsas Mirkalta. Maljakko ja raidallinen kulho Wooperilta. Lasimaljakko Doloreksen. Ruusukimppu, linnunpönttö ja emalikannu Turun Flikoilta. Koruosat ja posliininen punatulkku Johanna Janhoselta. Stylus ja keksipurkki Nukkekoti ja Lelusta. Nukkekotiyhdistyksen pöydästä Piipan tekemä munakori.
Kuvassa ei näy ostamani nukkekotikirja, joka täydensi Venus ja Martin Dodgen nukkekotikirjasarjaani. Puuttuukohan siitä enää yhtään kirjaa?

Niin ja papukaija. Tuo paha suustaan. Se on vaihtari Hannan kanssa. Sillä on Luonnetta isolla L:llä. Hyvä kun kuvaan suostui. Huh. Pitää hankkia sille ketju ja istumatanko. Ei se häkkiin suostu. Nimeäänkään ei vielä ole ehtinyt kertoa - ei halua. Ei.

2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Kyllä on ihanat ostokset sinullakin.

Taina kirjoitti...

Ihania ostoksia olet tehnyt kukat ovat tosi kauniita :) Nukkekoti Jie