torstai 14. maaliskuuta 2013

Talo No 5 - House No 5En usko tätä melkein itsekään, mutta ostin pari viikkoa sitten uuden talon. Talo on sitten No5. Talo No 4 on sentään vain pino vaneria ja Talo No 1 on lapsuuden nukkekotini, joka on vanhempieni vintissä. Ostin talon Saanalta Facebookin Nukkekotikirppikseltä. Talo oli osittain koottu. Tarkoitus oli alkaa tehdä taloa valmiiksi myöhemmin, mutta inspiraatio iski. Alakertaan tule sekatavarakauppa ja ehkä herkkukauppa (poikani toive) tai sitten lanka/kangaskauppa. Yläkerran isoon huoneeseen muuttaa antiikkiliike ja sen yläpuolelle antiikkikaupan myyjä asumaan. Toiseen päähän taloa muuttaa asumaan mummo, joka pitää herkkulankakauppaa. Hänen makuuhuoneensa on vintissä. Vintin keskimmäiseen huoneeseen tulee ullakkotila kaikelle "ylimääräiselle" rojulle. Keskimmäiseen huoneeseen teen väliseinät ja saan nurkkaan mahtumaan asukkaiden yhteisen kylpyhuoneen.

Kuvassa seinät ja katot pohjamaalattuina. Tapetteja löytyykin valmiina varastoista, kun tilasin niitä varastoon aikoinaan EuroMinisin lopettaessa toimintansa. Lattioiksi niitä Bilteman sytyketikkuja tietenkin.

I have amazed myself too by buying a new house. House Number 5. House Number 4 is luckily still a pile of hardwood pieces and House No 1 is my childhood doll house which is at my parents' house.

I was planning on building this new purchase (from Saana at Facebook Dollhouse Fleamarket) later, but I have gotten an inspiration. There are going to be shops downstairs and The Antique Shop is moving to a bigger room upstairs. The old man who is keeping the Antique Shop is going live upstairs. An old lady keeping the little shop downstairs is living on the other end of the house.

3 kommenttia:

Giac kirjoitti...

Hello Nasun,
I love your idea and cannot wait to see it come to life.
Big hug,
Giac

Eija kirjoitti...

No hyvänen aika, sinulta ei energiaa puuttu. Tästä tulee kiva ja kuullostaa mukavalta,että pikkuherrakin on innostunut!

Riitta kirjoitti...

Voi kun tyhjät huoneet näyttävät inspiroivilta, rakentaminen on niin kivaa... Onnea uudelle projektille, hommahan on tekemistä vaille valmis!