lauantai 4. syyskuuta 2010

Maalausurakka - Painting job

Pigletton etenee. Nyt on alakerran sisäkatot maalattu kahteen kertaan ja seinät pohjamaalattu. Onneksi saatiin käyttöön nämä kätevät maalaustikkaat ja muitakin maalausvälineitä. Tapettikirjakin on jo hankittu, jotta voi miettiä tulevia tapetteja.

Tikkaat on tehty Making Miniatures - Doll's House Projects in 1/12th scale -kirjan ohjeella. Kokeilin tehdä urat astimille Dremelillä ja se vaatii vielä harjoittelua, mutta tikkaat niistä silti tuli. Vähän sellaiset vanhat ja käytetyt. Telat on tehty kirjaimellisesti roskasta. Telan sisäosa on leikattu vanupuikon ontosta muovisesta varresta ja "karva" vanulapusta. Lisäksi tarvitaan pätkä metallilankaa ja punainen tai keltainen pieni helmi. Isomman telan kahva on puuhelmi, jonka olen saanut JJ:ltä romujoulukanterissa 2009, pienemmän kahva on vanupuikon vartta. Pensseli on tehty tuikkumetallista, kahvitikusta ja vanhasta siveltimestä. Tapettikirja on tehty ylimääräisistä pienistä tapettipaloista eli mitään ei kannata heittää pois.
I have painted the ceilings twice on the ground floor and walls are painted once. I just had to make this ladder and painting equipment. The ladder's instruction is from Making Miniatures - Doll's House Projects in 1/12th scale. Other things are made from trash. If anyone wants more precise instruction in English I will happily write them later.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

¡Buena idea! Si estas con pintores la casita está así :(
Besos Clara

Heidi kirjoitti...

Mielettömän ihania ja onnistuneita keksintöjä :O))

Aino kirjoitti...

Ihania remppakuvia. :)

Julianna kirjoitti...

Ihanat nuo tikkaat ja hyvin aidon näköiset nuo kaikki maalausvermeet. :)